chicken or pasta?

Als je ooit gevlogen hebt, dan ken je deze vraag maar al te goed: Chicken or Pasta? En weet je wat: Deze keuze maakt echt niet het verschil; deze maaltijd gaat echt niet fantastisch zijn.

 

Het wordt anders als je naar een mooi restaurant gaat met goed getraind personeel. Dan weet je zeker dat het eten overheerlijk is en de bediening uitmuntend. Zorg voor fijn gezelschap en je weet zeker dat je een fantastisch avondje uit hebt.  

 

Als ondernemer krijgen we continue de 'Chicken or Pasta' vragen voorgeschoteld. In plaats daarvan zouden we ons de 'great-night-out' vragen moeten stellen. Pas dan worden keuzes gemaakt die jou en je onderneming helpen een topprestatie te leveren.PEAK PERFORMANCE

Als je het maximale uit je zelf haalt heb je ook de meeste kans op de beste resultaten. De basis voor Peak Performance is helderheid, structuur en focus. 

 

Vandaar het door mij ontwikkelde CARE Model. De Mindset van de ondernemer staat daarbij centraal in continue proces van keuze, actie, resultaat en evaluatie.business coaching

Ik weet wat er nodig is om optimaal te presenteren, zowel zakelijk als in topsport. Als ballroom danser reisde ik door heel europa voor wedstrijden op het hoogste niveau. Als ondernemer weet ik wat het is om zowel heel succesvol te zijn als ook te falen. 

 

Ik heb me gerealiseerd dat ik door "taking CARE" voor mezelf en mijn bedrijf andere ondernemers inspireer. Dat ik hen kan helpen op een weg naar Peak Performance. 

 

Mijn advies voor iedereen: CARE voor waar je naar verlangt, CARE voor de zaken die belangrijk zijn.