HELPEN DENKEN___

Iedere ondernemer heeft zijn eigen support team nodig. Waar vroeger werd geleund op de accountant en de relatiebeheerder bij de bank, is er nu behoefte aan een diversere begeleiding. 

 

De accountant is er om met jou naar het financiële verleden van je onderneming te kijken. En de relatiebeheerder bij de bank is vaak vooral risicomijdend en wisselt tegenwoordig vaker dan de seizoenen.

 

Voor vraagstukken, die niet alleen financieel gedreven zijn, zul je daarom ook bij anderen aan moeten kloppen. Vrienden en collega ondernemers kunnen daarbij meestal niet voldoende helpen.


COMPLEXE VRAAGSTUKKEN___

Het voordeel van een externe partner die onpartijdig en onbevooroordeeld samen met de ondernemer werkt aan het zoeken naar oplossingen voor complexe vraagstukken is ongekend groot. Wat voor een collega ondernemer of vrienden werkt, is namelijk vaak niet wat voor jouw en je onderneming het beste is. 

 

Complexe vraagstukken hebben 1 ding gemeen. Er is nooit maar 1 antwoord of oplossing mogelijk. Meerdere scenario’s brengen zo mogelijk nog meer keuzes met zich mee en iedere keuze die gemaakt moet worden heeft consequenties.

 


KEUZES MAKEN___

Als business coach werk ik met ondernemers aan deze complexe vraagstukken. De diverse scenario’s worden uitgewerkt en niet alleen financieel gewaardeerd maar ook getoetst aan de kernwaardes van zowel de onderneming als de ondernemer. 

 

Geen uitgebreide rapporten, die tijd kan beter besteed worden aan onderlinge gesprekken en de uiteindelijke implementatie van de gekozen route. Neem nu contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.